sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Kuulumisia ja mennyttä asiaa

Moikka!
Huomasin juuri, että tänne kirjoittelu on jäänyt todella vähäiseksi jotenka päätin tulla jälleen herättelemään blogia uudelleen.
Näyttelyistä kertominen on jäänyt todella vähälle, joten nyt vihdoin kun on aikaa voisin kertoa teille Oonan menneistä näyttelyistä tuloksia, arvosteluja ja kuviakin muutamia on.
 
1.8.2014 Kuopio Sawo Show
Oonan arvostelu englanniksi:
2 years liver and white. Nice breed type. A little lazy today good outline. Pleasing head proportions. A little overweight. Still a balanced mover.
Oonalle silloin Kuopiosta tuli ERI ja luokka oli AVO missä kilpailimme.
Tuomarina: Hutton Valerie, Australia
 
2.8.2014 Kiiminki
Kevyehkö ilmavalta vaikuttava, niukasti kulmautunut edestä ja takaa. Riittävä kaula, mutta suorahkot lavat häiritsevät ylälinjaa. Hyvät pään mittasuhteet, hieman pyöreä kallo, Kuono-osan tulisi olla täyteläisempi. Käpälät voisivat olla tiiviimmät. Liikkuu turhan lyhyellä voimattomalla askeleella. Taidokkaasti esitetty.
AVO luokka, H
Tuomari: Jouko Leiviskä
 
16.8.2014 Ristijärvi
Hyvin rakentunut narttu, hyvän mallinen pää, kaunis ilme + kaula, erittäin hyvä runko, hyvin kulmautunut takaa, hiukan niukasti edestä, hyvä karvapeite, erittäin hyvät liikkeet, mielyttävä käytös.
AVO luokka, ERI. Kilpailuluokka AVK 1. sija
Tuomari: Paavo Mattila

Kasvattajaluokka: Oonan äiti (Nana ja Oonan siskot)
Kuvat:

© Viivi Komulainen

Meille Oonan kanssa kuuluu muuten todella hyvää nyt kun syksy alkaa niin neiti pääsee käymään metsällä isän kanssa ja on Oona tässä kesän - syksyn myötä muutaman kerran lintuja pöläytellyt lentoon ja jopa yhden kerran metsonkin päässyt lentoon pöläyttämään! :)
Tää oli tässä tällä kertaa, toivottavasti piditte! :)
Heippa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti